avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor NORME COD FISCAL 2011. HG 150
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

NORME COD FISCAL 2011. HG 150

Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 22:35, 6 Martie 2011

@Vali14
De ce ar trebui sa intram pe un site unde suntem obligati sa ne inscriem pentru a putea descarca HG 150/2011 ,,cand pe avocatnet.ro gasim deja toate aceste informatii?

www.avocatnet.ro/content/art...
Materialul este prelucrat astfel:
- textul este tehnoredactat cu corp mare de litera si aranjat in pagina astfel incat sa il parcurgeti cu maxima usurinta.
- este marcat cu galben textul nou introdus fata de proiectul normelor de aplicare:
- este taiat cu o linie textul care a fost eliminat.
Valit14 a scris:

[ link extern ] >

Sursa: www.leadermark.eu
Ultima modificare: Duminică, 6 Martie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corectare eroare cronologica in registrul jurnal incasari si plati a21alex a21alex Buna ziua. Am fost autorizat in urma cu 3 luni ca PFA, cod CAEN 5920 - activitate principala. Folosesc intreg apartamentul proprietate personala si am ... (vezi toată discuția)
probleme tehnice ContSters42967 ContSters42967 Se incarca foarte greu paginile site-ului de cateva zile. La inceput am crezut ca este vorba de calculatorul meu si de firma de cablu. Aveti vreo problema cu ... (vezi toată discuția)
Esti furat, platesti amenda? lg 333/2003 Cristian Fara Cristian Fara PV nr ...din (AZI) Agent constatator XX .... a savarsit urmatoarele fapte: nu a asigurat paza (in calitate de administrator), unitatea fiin SPARTA in ... (vezi toată discuția)