avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Data iesirii la pensie conform Legii nr. 263/2010
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Data iesirii la pensie conform Legii nr. 263/2010

femeie nascuta pe 19 mai 1958, 33 ani munca
cand se poate pensiona anticipat
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 15:30, 5 Martie 2011
puteti iesi la pensie pentru limita de varsta in iunie 2019 la 61 ani/1 cu un stagiu complet de cotizare de 31/1 ani si minim 15
pentru pensie anticipat partiala puteti opta (cu penalizare) la varsta de 56 ani si 1 luna
Limita de varsta la 61 ani si 1 luna.Anticipat la 56 ani si 1 luna,daca indepliniti si conditia de stagiu de 39 ani si 1 luna(sau atunci cand o veti indeplini),fara stagiu asimilat.Anticipat partial la 56 ani si 1 luna,conditia de stagiu fiind de 31 ani si 1 luna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionarea anticipata mihailaelena mihailaelena sunt nascuta in anul 1958 luna ianuarie .Cind pot iesi la pensie anticipat sau partial anticipat?Amvechimea in munca neitrerupta de 31 ani. (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata roxyy23 roxyy23 buna seara,referitor la pensionarea anticipata mama mea este nascuta pe 16 02 1958 ,30 de ani vechime ,am vrea sa stim daca are dreptul la pensionare ... (vezi toată discuția)
Data iesirii la pensie mariafarau@yahoo.com mariafarau@yahoo.com Buna ziua. va rog sa-mi spuneti ce optiuni am in legatura cu varsta de pensionare. - sunt femeie -sunt nascuta in iunie 1958 - lucrez neintrerupt din ... (vezi toată discuția)