avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Feadr.112/121/312
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Feadr.112/121/312

SRL-cod Caen principal 0161, cod caen secundar 01XX, poate depune beneficiarul (asociat unic al SRL-ului) cate un proiect pentru fiecare sesiune?
Cel mai recent răspuns: CosminMcm , utilizator 20:32, 5 Martie 2011
0161 Activitati auxiliare pentru productia vegetala, xx sunt toate de agricultura.
La 112 poate depune si sa cer pana la 25.000 de euro (depinde de UDE) si poate accesa si la 121, si daca nu depaseste de 200.000 de euro de la 312, dar se pierde punctuaje in ceea ce priveste masura 312 daca a mai primit in ultimi 3 ani sprijin. Ai trebui sa fi atent la objectul social, ai nevoie sa adauge la objectul social altii coduri caen, cu tot ca poate sa se adaptez la 016 Activitati auxiliare agriculturii si activitati dupa recoltare. Depinde ce vrei sa faci.
Stiam foarte bine sumele maxime si minime, ideea era alta.

Infiintez un SRL cu cod caen pricipal 0161 (special pentru 312), pot depune initial un proiect in luna aprilie a acestui an pentru masura 121 iar in luna mai un proiect pentru masura 312?

Avand in vedere ca sesiunile sunt una dupa ala, procedura de selectie a proiectelor se face in mai putin de 30 de zile?
Ulterior, daca mi se aproba proiectul pentru 312, renunt sa-l implementez pe 121 si raman doar cu 312.

Este realizabil ce zic?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare titular dosar masura 141 nalexandru nalexandru Pot transfera un dosar pe masura 141 aprobat altui membru din familie? Precizez ca am ajuns pana la infiintare PFA unde m-am lovit de problema ca eu deja sunt ... (vezi toată discuția)
In cadrul masurii 312 pot avea ca activitate secundarã distribuția de energie electricã provenitã din surse de energie regenerabilã ? Lazarec Lazarec Am un client care vrea sa acceseze masura 312 pentru înființarea unei hale de producție pentru producția plante medicinale, uleiuri, etc, (se ... (vezi toată discuția)
Functionari publici japan19 japan19 Buna ziua, Sunt angajat intr-o institutie care are ca obiect de activitate următoarele activităţi codificate: - Diviziunea 72-Cercetare dezvoltare, ... (vezi toată discuția)