avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... reclamatie politie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

reclamatie politie

buna ziua,
am cumparat un imobil de la cineva care il mostenise, care se declarase unic mostenitor. ulterior am aflat de la vecini ca ar mai fi un mostenitor. daca merg la politie , am vreo sansa sa aflu daca mai exista intr-adevar vreun alt mostenitor in afara de cel din certificatul de mostenitor? si daca exista , ce pot face ca sa-mi recuperez banii?
Cel mai recent răspuns: eugen05 , utilizator 20:41, 7 Martie 2011
Din moment ce acest certificat de mostenitor se refera doar la un mostenitor al intregului imobil,acest titlu fiind valabil,este in regula.Politia nu se ocupa cu asa ceva.Dar dvs.cand l-ati cumparat nu ati incheiat un contract de vanzare cumparare la notar?
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Martie 2011
andymaurul, utilizator
pai nu inseamna ca cel care a obtinut certificatul, a dat declaratie mincinoasa la notar? nu e o fapta penala falsul in declaratii?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Notarul care a eliberat Certificatul de mostenitor este singurul in masura sa stie.
Daca a mai fost vreun alt mostenitor care a renuntat la mostenire si a ramas numai unul, sau vecinii sunt in eroare.
Nu are treaba politia cu mostenirile.
Dar pe certificatul de mostenitor nu scrie ca este mostenitor pe intregul imobil?
In alta ordine de idei aveti siguranta faptului ca exista si alt mostenitor?Sau orice vecin va spune ceva,dvs.chiar credeti?
la notar , mostenitorul s-a declarat unic mostenitor, cu martori. notarul a fost si el, se pare, indus in eroare.

Alte discuții în legătură

Redeschiderea succesiunii după aflarea masei succesorale reale. pot anula declarația de renunțare la moștenire? Ana Maria 123 Ana Maria 123 La decesul tatalui (divortat de mama) mi s-a cerut sa semnez declaratie de renuntare la succesiune, motivat de faptul ca tata, in concubinaj aflat cu alta ... (vezi toată discuția)
Probleme vanzare mostenire eugen05 eugen05 Buna ziua, Am cumparat un teren pe care se afla un imobil demolabil. Cei de la care l-am cumparat (numiti X), l-au cumparat la randul lor de la un mandatar ... (vezi toată discuția)
Rectificare act de mostenitor gabitza1007 gabitza1007 buna ziua. am si eu o mare problema. in anul 1972 bunicul meu impreuna cu bunica au cumparat un teren in suprafata totala de 299 mp. in anul 1987 bunica ... (vezi toată discuția)