avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Carte funciara-probleme
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Carte funciara-probleme

Acum o luna am inceput demersurile pentru obtinerea cartii funciare la o casa in intravilan,si astazi am primit acasa citatie eu si vecinii care aveau carte funciara sa ne prezentam la cadastru.Ce poate fi si cum poate fi solutionata problema?Memtionez ca hotarele(gardurile) sunt contruite acum 40 de ani.
Cel mai recent răspuns: alig171 , utilizator 18:39, 1 Iunie 2011
Ce poate fi, cu siguranta veti afla cand veti ajunge la CF!
Cum poate fi solutionata "problema", la fel, veti afla dupa ce ...vom afla care este problema.:)
In legatura cu cartea funciara am intampinat si eu niste probleme.In 2007 am cumparat un imobil in orasul Turnu Magurele.Mentionez ca l-am cumparat in mod legal cu contract de vanzare-cumparare,incheiat la notariat.Intre timp am efectuat demolarea imobilului,tot in mod legal,avand toate avizele necesare.

Ca sa nu mai lungesc, in acest an am vrut sa imi construiesc un alt imobil pe terenul respectiv.Pentru asta am avut nevoie de un extras de carte funciara.Cand am incercat sa obtin acest extras de carte funciara ,mi s-a comunicat de firma contactata ca pe terenul meu mai apar inca 2 terenuri peste el.Cum ar veni coordonatele altor terenuri apar peste coordonatele terenului meu.

Sper ca s-a inteles ce am vrut sa spun.Cum sa rezolv si eu treaba asta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme carte funciara alig171 alig171 Am intampinat unele probleme in legatura cu cartea funciara.In 2007 am cumparat un imobil in orasul Turnu Magurele.Mentionez ca l-am cumparat in mod legal cu ... (vezi toată discuția)
Intravilan planet planet va rog frumos sa ami spuneti cum pot sa aflu sigur daca terenul meu este intravilan? de la cine l-am cumparat mi-a zis ca este intravilan dar mi-sa spus ca nu ... (vezi toată discuția)
Teren extravilan transformat de primărie in intravilan stelutanicoleta stelutanicoleta Doresc sa cumpăr un teren. In actul de proprietate scrie extravilan dar omul susține a l- aa făcut primăria intravilan de cand l- aa cumpărat el . dar nu ... (vezi toată discuția)