avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu fara plata

pot sa ma intorv mai devreme din concediu fara plata ? am facut o cerere pe 6 luni dar as vrea sa ma intorc dupa 1 luna se poate ? va rog urgent multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:25, 6 Martie 2011
Buna seara ,

Depuneti o cerere catre seful ierarhic/ conducerea societatii prin care solicitati reinceperea activitatii de la data la care doriti sa reluati activitatea. In mod normal nu ar trebui sa existe probleme , dat fiind ca suspendarea contractului a fost din initiativa D-voastra.
geambys a scris:

pot sa ma intorv mai devreme din concediu fara plata ? am facut o cerere pe 6 luni dar as vrea sa ma intorc dupa 1 luna se poate ? va rog urgent multumesc

Aveti aceasta posibilitate ..insa va trebui sa faceti o cerere pentru reluarea activitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sistare indemnizatie crestere copil gabimisi gabimisi Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce am de facut in cazul in care vreau sa ma intorc mai devreme la locul de munca decat sa se termine sei 2 ani de concediu de ... (vezi toată discuția)
Reintoarcerea din concediu de maternitate ioanadolean ioanadolean am o intrebare: fiind in concediu de maternitate cu cat timp trebuie sa anunt inainte ca ma intorc la servici?exista o data sau o perioada in care sunt ... (vezi toată discuția)
Indemniz crestere copil - netransferabilitate drepturi parintesti nicoletag nicoletag Buna ziua, am urmatoarea problema: pe 10 apr 2015 cel mic implineste 2 ani si trebuie sa reincep munca. Chiar azi am facut cererea cum ca conced pt crestere ... (vezi toată discuția)