avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intreprindere Individuala. Titular si angajat in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intreprindere Individuala. Titular si angajat in acelasi timp

Vreau sa intreb daca se poate sa fiu titular si angajat la aceeasi Intreprindere Individuala. Pun intrebarea deoarece la ITM mi s-a spus ca nu se poate, dar eu nu am gasit nicio lege care sa spuna ca nu se poate.
Tin sa fiu angajat la propria II deoarece muncesc in rand cu angajatii, iar pe cartea de munca nu se va regasi ca eu am fost analist marketing sau analist contabil, desi eu asta fac.
Cel mai recent răspuns: kingbt , utilizator 19:52, 9 Martie 2011
Pana la data de 31.12.2010 vechimea in munca se probeaza cu carnetul de munca.

Incheiati conventii cu Casa Judeteana de Pensii xxx respectiv cu C.J. de Asigurari de Sanatate.
Chiar credeti ca o P.F se poate angaja pe sine? ... asa cum s-a scris mai sus sunteti asigurat in sistemul public de pensii si va puteti asigura in sistemul asigurarilor sociale de sanatate si al asigurarilor pentru somaj.
Păi eu ca "patron" cum atest vechimea mea în muncă începând din 1 ianuarie 2011?
Prin plata impozitului pe venit, contributiei de asigurari sociale si contributiei de asigurari pentru sanatate.
Mulţumesc pentru răspunsuri.

Nu m-am exprimat corect, eu ca "paton" al unei firme de marketing/contabilitate cum dovedesc "experienţa mea" (dacă dau falimet şi peste 2-3 ani îmi caut de lucru) din moment ce nu sunt trecut în baza de date electronică care ţine locul cărţii de muncă???

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala-contributii la bugetul statului elena vilculescu elena vilculescu Va rugam sa-mi raspundeti: daca titularul unei Intrprinderi Individuale care nu are inca angajati,obiectul de activitate fiind prestari servicii,poate plati ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala - contributii si impozit @lexandra @lexandra Am si eu cateva nelamuriri in legatura cu II-urile: 1.Am inteles ca platesc impozit 16% pe venitul net dar nu inteleg daca platesc contributii .0.5 somaj,10.5 ... (vezi toată discuția)
Creare inteprindere independenta catalinbobora catalinbobora Buna Doresc sa-mi intocmesc si eu o inteprindere individuala in aceasta luna. Intreb care sunt pasii unul dupa altul pentru infintarea acestui II iar dupa ... (vezi toată discuția)