avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale gradinita particulara
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

gradinita particulara

buna ziua,
am tot urmarit pe forum sa gasesc,nu rezolvare,doar lamuriri daca se poate
am infiintat un srl,am amenajat o vila pt deschiderea unei gradinite iar acum stiu ca trebuie sa invit pt avize,sanepid,psi.
intrebarea mea este,mai sunt si alte avize de luat?
obligatoriu, stiu ca trebuie sa fac un dosar pt fiecare institutie-n parte,ce trebuie sa contina acel dosar?
la ministerul invatamantului,trebuie sa am aceste avize,dar nu cunosc concret ,unde,cu ce acte trebuie sa merg la institutiile respective si daca ar mai fi si alte institutii care sa si dea acordul de functionare?
multumesc mult!

Cel mai recent răspuns: julien_slbz , utilizator 10:12, 27 Mai 2008
va sugerez sa analizati si legislatia in domeniu : OUG 75/2005, Hg 1258/2005, HG 22/2007...poate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii magazin mixt deea8_8 deea8_8 Doresc sa imi deschid un magazin mixt, mi-am infiintat SRL, am declarat sediu secundar la Registrul Comertului, am obtinut certificatul constatator si am depus ... (vezi toată discuția)
Ce fel de autorizatii am nevoie si unde trebuie sa ma adresez MAEWAN MAEWAN Buna, Ma poate ajuta cineva cu privire la autorizatiile de care am nevoie pentru a-mi deschide un supermarket si unde trebuie sa ma adresez? Multumesc! (vezi toată discuția)
Obtinere autorizatie functionare spatiu comercial parter bloc x_vio_fr x_vio_fr Buna ziua , In anul 1997 am infiintat o asociatie familiala intr-un spatiu autorizat , din apartamentul nostru de la parter. Dosarele cu autorizatia de ... (vezi toată discuția)