avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii magazin mixt
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii magazin mixt

Doresc sa imi deschid un magazin mixt, mi-am infiintat SRL, am declarat sediu secundar la Registrul Comertului, am obtinut certificatul constatator si am depus actele la Primarie pt autorizatia de functionare si de aici nu stiu care sunt urmatorii pasi....adica am auzit mai multe variante, cum ca ar trebui sa obtin autorizatie de la fiecare institutie in parte (sanitar veterinara, SANEPID, PSI, mediu, pompieri), altii mi-au spus ca nu mai sunt necesare deoarece am dat declaratia pe propria raspundere ca respect cond. minime si ulterior vor veni in control...Care varianta e cea corecta? Si mai am o nelamurire...imi trebuie rampa pt persoanele cu handicap sau se cere doar la institutii publice? (tin sa mentionez ca am 7 scari de urcat). Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Autorizatie de la pompieri cucu andreea cucu andreea buna ziua,stie cineva daca imi trebuie aceasta autorizatie psi pentru un magazin de 70metri patrati aflat la parterul unui bloc? va multumesc (vezi toată discuția)
Autorizatii de functionare magazin alimentar ramona.p ramona.p Ce autorizatii de functionare imi trebuiesc daca vreau sa imi deschid un magazin cu amanuntul (alimentare si nealimentare)? Exista firme care ma pot ajuta ... (vezi toată discuția)
Avize functionare s.r.l. Costin1985 Costin1985 Salutari, am un SRL nou infiintat, si ma pregatesc sa deschid punctul de lucru, activitatea CAEN principala este 4719, insa printre multe alte coduri am si ... (vezi toată discuția)