avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Conducere sub influenta alcoolului
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Conducere sub influenta alcoolului

Buna ziua,
Va rog ma puteti ajuta in urmatorul caz :
Ce sanse sunt de a obtine o condamnare cu suspendare, la o fapta petrecuta in 2009, cu citatie la instanta de fond in martie 2011, prima infatisare, in cazul conducerii sub influenta alcoolului , dosar penal, in conditiile in care exista antecedente penale. Prima fapta a fost savarsita in 1998, existand o hotarare definitiva de executare a pedepsei (7 ani cu executare din care au fost efectuati 4 ani si 1 luna ). Detentia a fost executata in perioada 1998-2002,respectivul avand o comportare ireprosabila prestand diverse munci in folosul comunitatii in cadrul penitenciarului. In perioada 2002-2011 persoana a avut loc de munca stabil, neexistand nici un incident infractional.
La prima infatisare a avut avocat din oficiu.
Va multumesc anticipat pentru opinii.
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 13:39, 6 Martie 2011
Buna ziua !
Data fiind speta , cred ca se justifica angajarea unui aparator .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caz penal mangalia ysis80 ysis80 Un condamnat definitiv la inchisoare care s a sustras pedepsei multi ani si apoi este incarcerat poate fi eliberat conditionat daca lucreaza si are un ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa cu suspendare bso bso ce se intelege prin pedeapta cu suspendare,sunt total dezinformat,se aplica si in cazul meu,alcool 2,20 in probe biologice (vezi toată discuția)
Cum sa procedez ? aura78 aura78 cand a fost arestat i sa trecut ca \"din declaratie verbala are tendinta de evadare\",el incearaca sa iese la munca dar aceasta il impiedica ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)