Din 01.02.2011, sunt politist local. Am fost numita, plecand de la, inspector clasa I, grad profesionel superior, gradatie conform transei de vechime 9, deci 44+9=53. Am primit salariul corespunzator pe ianuarie. In februarie, in urma dispozitiei de,, numire in functia de politist local clasa I, grad profesional suprior la ..., cu mentinerea aceleiasi clase de salarizare la care se adauga pentru compensarea acivitatii specifice , 3 clase de salarizare in raport cu calificativul obtinut la evaluarea anuala, incepand cu 01.02.2011". Am calificativ fb in anul 2010 si in prima luna din 2011. Intrebarea este, salariul in februarie nu trebuia sa cresca cu cele trei clase sucesive?
Nu stimata doamna. Salariul ramane la nivelul lunii octombrie/decembrie numai clasele de salarizare sau modificat. O sa aveti un salariu mai mare poate incepand cu 01.01.2012 daca guvernatii pun in aplicare lege 284/2010 respectindu-se si coeficientul de salarizare raportat la clase. Insa pana atunci mai este cale lunga....