avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... salarizare politist
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

salarizare politist

Din 01.02.2011, sunt politist local. Am fost numita, plecand de la, inspector clasa I, grad profesionel superior, gradatie conform transei de vechime 9, deci 44+9=53. Am primit salariul corespunzator pe ianuarie. In februarie, in urma dispozitiei de,, numire in functia de politist local clasa I, grad profesional suprior la ..., cu mentinerea aceleiasi clase de salarizare la care se adauga pentru compensarea acivitatii specifice , 3 clase de salarizare in raport cu calificativul obtinut la evaluarea anuala, incepand cu 01.02.2011". Am calificativ fb in anul 2010 si in prima luna din 2011. Intrebarea este, salariul in februarie nu trebuia sa cresca cu cele trei clase sucesive?
Ultima modificare: Luni, 7 Martie 2011
silvica1940, utilizator
Cel mai recent răspuns: Corbeanca , utilizator 11:33, 9 Martie 2011
Din ce stiu grilele de salarizare se pot acorda independent de functie.
Nu stimata doamna. Salariul ramane la nivelul lunii octombrie/decembrie numai clasele de salarizare sau modificat. O sa aveti un salariu mai mare poate incepand cu 01.01.2012 daca guvernatii pun in aplicare lege 284/2010 respectindu-se si coeficientul de salarizare raportat la clase. Insa pana atunci mai este cale lunga....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu functionari publici roxanaraveca roxanaraveca Buna ziua, Am o mare nelamurire si va rog sa ma ajutati: In anul 2011 au absolvit facultatea, doi functionari din primarie. Unul dintre ei a fost promovat ... (vezi toată discuția)
Clarificare incadrare in grad functionar public anamaria_lorincz anamaria_lorincz Sunt functionar public incadrat ca inspector clasa I, gradul profesional asistent, gradatia 4. As dori sa stiu care este clasa de salarizare si coeficientul ... (vezi toată discuția)
Reincadrarea functionarilor publici in 2011, conform legii nr. 285/2010 si legii nr. 284/2010 lara2010 lara2010 Ne-ar fi de real folos daca in una din sectiunile acestui site absolut util, ati deschide un forum specializat pe subiect. Normele metodologice de aplicare ... (vezi toată discuția)