avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... avocat obraznic ce pot face ?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

avocat obraznic ce pot face ?

am angajat un avocat pt un proces mi-a cerut o suma colosala si 10 % TAXA DE SUCCES pt fond am cistigat am mers mai departe la fel aceis suma si pt re curs si la apel la fel ma pus sa semnez niste hirti la sfirsit spunind ca asa trebuie sa fie si semnatura mea dupa proces mi-a zis ca daca nu o trec in contul care urmeaza sa intre baniima executa silit 30%din banii adica 10%din fiecare proces ca eu am semnat in alb si complcteaza el si imi pune oprire pe cont ca legea ii da voie sa -si banii daca nu imi executa casa bunurile ce am ce poate sa mi se intmple daca nu-i dau nimic si ce repercursiuni pot avea ???nu a fost om pt ca isi primea banii era maritul lui dar nu sa ridicat banii si a inceput sa ma santajeze e fromos ???banii oricum sa-u evaporat=D>
Ultima modificare: Duminică, 6 Martie 2011
kamikazeold, utilizator
Problema financiara daca ati transat-o de la inceput...asta e! Trebuie sa-l platiti pe om.
Contractul de asistenta juridica constitue titlu executoriu. Va poate executa prin poprire pe fonduri( prezente si viitoare)
EXISTA VREO LEGE IN CARE SA MA OBLIGE SA-I PLATESC TAXA DE SUCES IN VALOARE DE 10% DIN VALOAREA OBTINUTA IN URMA PROCESULUI AVUT SI CARE AR FI ACESTA LEGE
Contractul pe care l'ati semnat cu dansul are putere de lege..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pensie de intretinere nneiberr nneiberr Buna ziua,am aflat de la banca ca am o oprire pe cont in valoare de 15000 ron.. de catre un executor judecatoresc...l-am cautat pe net ...am gasit nr. l-am ... (vezi toată discuția)
Recuperarea unei sume de bani renata_ardelean renata_ardelean Buna ziua am cistigat un proces si am de recuperat suma de 2200 euro si 1500ron si nu este dispus sa mi acorde. Am apelat la un executor si acesta imi spune ... (vezi toată discuția)
Avocatul m-a executat cu 30%din suma kamikazeold kamikazeold buna ziua am o intrebare mai delicata dupa un proces de pretenti avocatul ma executat cu un miliard ca onorari ifara sa stiu unde ma pot adresa pentru asi ... (vezi toată discuția)