avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... avocatul m-a executat cu 30%din suma
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

avocatul m-a executat cu 30%din suma

buna ziua am o intrebare mai delicata dupa un proces de pretenti avocatul ma executat cu un miliard ca onorari ifara sa stiu unde ma pot adresa pentru asi micsora suma am mers pe incredere nu am luat nici o chitanta ii platisem 80mil cat ceruse acum sint executat de alt miliard unde e codul deontologic??//
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 01:45, 22 Septembrie 2011
Verificati contractul ... daca in contractul semnat de dumneavoastra are un onorariu de succes prevazut pentru cazul in care castiga procesul cu procentul de 30% nu cred ca mai aveti ce face, contractul fiind legea partilor.
Avocatul nu va poate executa decat in temeiul obligatiilor pe care vi le-ati asumat la semnarea contractului de asistenta juridica.
Odata ce ati semnat contractul, nu puteti da inapoi, acuzandu-l pe avocat de lipsa de deontologie.
Daca nu erati de acord cu onorariul pe care vi l-a solicitat, trebuia sa obiectati inainte sa semnati, nu dupa ce ati castigat procesul.
Da,din moment ce ati semnat contractul nici nu ar fi onorabil din partea dvs. sa faceti ceva...
Este vorba de o intelegere...inainte de toate...o intelegere scrisa.
buna seara am omis sa va spun ca nu am stiut de aceste contracte decat la sfarsit cand a mai cerut 10000euro si mi a spus ca am semnat in alb deci si a pregatit dinainte acest scenariu
kamikazeold a scris in topicul “contractul de asistenta semnat in alb” (pe care l-am sters):

fiind novice si din bun simnt eu am crezut ca daca angajez un avocat il angajez sa am scces ma pus sa semnez lu un an niste hirtii sunandumi ca asa trebuie pt reprezentare nu am stiut ca sint contracte de asistenta si din bun simt am semnat dar la date respectiva aveam alt buletin ele fiind complectate ulterior unilateral adresa din b i este nerelevanta?intreb

r.gabi a raspuns:
Daca ati semnat si nu ati citit ce ati semnat(de fapt ce reprezinta acele hartii) nu aveti alta solutie decat sa platiti sumele datorate si atestate chiar cu semnaturile dvs .
Imi pare rau pentru dvs !
Totusi , imi este greu sa cred ca exista si astfel de avocati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu de succes - contract de asistenta semnat in alb kamikazeold kamikazeold E MORAL CA UN AVOCAT SA MI IA JUMATAE DIN SUMA OBTINUTA IN URMA UNUI PROCES COMPLECTAND FARA SA STIU SUME EXORBITANTE PE CONTRACTE DE ASISTENTA PT CA AM ... (vezi toată discuția)
Avocat obraznic ce pot face ? kamikazeold kamikazeold am angajat un avocat pt un proces mi-a cerut o suma colosala si 10 % TAXA DE SUCCES pt fond am cistigat am mers mai departe la fel aceis suma si pt re curs ... (vezi toată discuția)
Onorariu de succes (onorarii de succese ?!?) ContSters286016 ContSters286016 Salut! Am si eu o problema. Acum 6-7 luni am inceput un proces pentru primirea unei sume de bani (aproximativ 30000 lei) in baza raspunderii civile ... (vezi toată discuția)