E MORAL CA UN AVOCAT SA MI IA JUMATAE DIN SUMA OBTINUTA IN URMA UNUI PROCES COMPLECTAND FARA SA STIU SUME EXORBITANTE PE CONTRACTE DE ASISTENTA PT CA AM SEMNAT IN ALB MERGAND PE INCREDERE :sorry:
nu este moral dar este culpa dvs ca ati semnat in alb. In plus, de unde sa stim noi ca intr-adevar ati semnat in alb?? puteti dovedi acest lucru? poate doar vreti sa denigrati un avocat ptr ca nu va place de el. este posibil :)
va multumesc pentru raspuns dar poate am omis sa va precizez ca nu am nimic cu avocatul ii apreciez munca a fost trecut in cont cu suma onorariului de succes dar sa mi ia jumate va intreb daca e deontologic am sa ma lupt si cu pretul vietii si nu pot sa-i las acestia sint ce fac de rusine munca dvs
nu va contrazic, problema care se pune consta in posibilitatea reala de a dovedi cele spuse de catre dvs pe forum. Indiferent unde veti face reclamatie - Barou, PArchet, etc - veti fi intrebat acelasi lucru - unde sunt dovezile.
atit am vrut sa aduc in evidenta ca sa fiti in cunostiinta de cauza.
Acuzat de furt
dante24
am fost acuzat de furt de lemne de doua ori si de fiecare data dosarele au fost incheiate de lipsa probe. a doua oara am avut perchezitie acasa si nu sa gasit ... (vezi toată discuția)