avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale spatiu insuficient pentru magazin alimentar ?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

spatiu insuficient pentru magazin alimentar ?

Am un spatiu de 16 mp in care m-am gandit sa deschid un magazin alimentar.Vreau sa vand carne preambalata, mezeluri si paine.Am sanse sa obtin autorizatii?
Cel mai recent răspuns: Primoris SRL , Consilier juridic 22:00, 6 Martie 2011
Teoretic, da.
Depinde foarte mult de felul in care veti reusi sa transpuneti in practica planurile d-voastra:
Cum veti face aprovizionarea ?..
Cum veti depozita/ expune/vinde marfa ?..
Cate persoane vor lucra in magazin ?. Unde/ cum veti pozitiona vestiarul ?.. Accesul personalului ?.. Accesul clientilor ?.. Curatenia ..
..etc..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere spatiu lazany lazany Buna ziua Am inchiriat un spatiu intr-un supermarket pentru comercializarea produselor ce le produc. II. OBIECTUL CONTRACTULUI 2.1 Primul, in calitate de ... (vezi toată discuția)
Neplatitor sau platitor de tva? sara1985 sara1985 Buna, Sunt nedumerita in privinta optiunii legate de TVA pentru SRL-d pe care urmeaza sa il infiintam. Imi puteti enumera avantaje, dezavantaje? Orice sfat ... (vezi toată discuția)
Pentru magazin mixt ce cerinte sunt pentru autorizatie sanitarã mihaela_982 mihaela_982 Ce autorizatii sunt necesare pentru un magazin mixt? Trebuie sa ai apa curenta, sau e suficient un lavoar cu rezervor, WC cu gresie faianta, duş ? Multumesc. (vezi toată discuția)