avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii indemnizatie de conducere
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

indemnizatie de conducere

Buna seara.
In anul 2003 directorul a emis o decizie prin care imi modifica indemnizatia de condure de la 30 la 35%. Acesta decizie nu a fost pusa in aplicare din 2003 ci din 2008 . Am solicita conducerii de atunci recalcularea si acordarea pe o perioada de 3 ani- retroactiv si am si primit sumele respective.
Considereati ca directorul a procedat corect, sau trebuia sa dau in judecata pentru a-mi recupera banii?

Alte discuții în legătură

Calcul pensie invaliditate amgliga amgliga Buna ziua, Mama mea a primit o Decizie privind recalcularea pensiei de invaliditate si crede ca buletinul de calcul este gresit in ceea ce priveste numarul ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiilor in raport cu sporurile acumulate sonai sonai Buna ziua, As dori sa ma lamuriti in legatura cu urmatoarea problema: sunt pensionata din anul 2002 iar in urma O.U .4/2005 urma sa ridic o adeverinta de la ... (vezi toată discuția)
Recalculare stagiu de cotizare grupa i de munca Matei Eugen Marius Matei Eugen Marius Buna ziua . Va rog daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns . Bunicul meu s-a pensionat in anul 1988 , la 1 august pentru limita de varsta , in baza legii 3 ... (vezi toată discuția)