avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Solutia in recurs
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Solutia in recurs

am avut un proces de anulare proces verbal de contravenţie declinat de la Judecătoria Piteşti si l-am pierdut si am facut un recurs si s-a finalizat Dosar finalizat prin hotătâre - nr. 719/2011.ce inseamna?
Cel mai recent răspuns: betisa , utilizator 19:58, 6 Martie 2011
prezentati nr de dosar sa va pot comunica ce a decis instanta de recurs.
1330/828/2009
s-a dispus de instanta respingerea recursului ca fiind nefondat, pe data de 04.03.2011.cu alte cuvinte, argumentele prezentate de dvs in recurs nu au fost de natura sa determine schimbarea sentintei instantei de fond.astfel, va trebui sa achitati amenda dispusa in respectivul pv.
av zagrean
inteleg d-le gheorge ca este vorba de o amenda dispusa de politie in anul 2009
multumesc frumos pt raspuns.doar amenda deorece trebuia sa mi se suspende si permisul pe o perioada de 30 de zile exista ceva si in legatura cu suspendarea permisului??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotararea 223 geo17rai geo17rai am avut un proces de plangere contraventionala cu politia procesul s-a terrminat cu hotararea 223 ce inseamna asta (vezi toată discuția)
Cum se restituie permisul auto suspendat bestele bestele In iunie 2007 am fost sanctionat pentru nerespectarea regulilor privind depasirea, cu amenda si suspendarea permisului pentru 30 zile. Am facut plangere, unde ... (vezi toată discuția)
Procedura predare permis conducere dupa pierdere recurs crismo71 crismo71 Buna ziua, Am aflat ieri pe portalul just.ro ca mi-a fost respins ca nefondat recursul la o plangere contraventionala pentru suspendare permis 30 zile. Nu ... (vezi toată discuția)