avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Cursuri mediator
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Cursuri mediator

As vrea sa aflu unde pot urma cursuri de mediator si daca pot urma astfel de cursuri in conditiile in care am absolvit Facultatea de Comunicare si Relatii Publice si Jurnalism si am lucrat 8 ani ca redactor -reporter.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters193035 , utilizator 05:28, 7 Martie 2011
da puteti urma cursurile de mediator.nu este obligatoriu sa aveti facultatea de drept.
Exista mai multe avriante de a urma cursurile de mediator.intrati pe site-ul lor si aflati unde este cel mai apropiat centru de formare raportat fata de localitatea unde locuiti.
Va multumesc pentru raspuns!
Ati putea sa-mi spuneti care este site-ul?

www.mediere.org.ro
www.cmediere.ro
www.mediator-apmr.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul minim brut pentru studii superioare de scurta durata mariuspokemon mariuspokemon Buna ziua. As dori sa aflu care este salariul minim brut pentru studii superioare de scurta durata. Am terminat in vara anului trecut Facultatea de Jurnalism, ... (vezi toată discuția)
Exista cursuri de formare mediatori, fara taxe? elizaplesa elizaplesa As vrea sa va intreb daca exista posibilitatea ca aceste cursuri de mediere sa se faca fara a se plati. Am inteles ca, sunt anumite ONG uri care organizeaza ... (vezi toată discuția)
Costul cursului de formare ca si mediator TRC TRC Cam care ar fi costul unui curs de mediator? Este ceva termen in care trebuie sa te autorizezi dupa terminarea cursurilor? (vezi toată discuția)