avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contrac neinregistrat la itm,ce pot sa fac?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contrac neinregistrat la itm,ce pot sa fac?

buna ziua ,sotul meu a lucrat la un patron in post de sofer de tir din ianuarie pana in septembrie ,din gerseala sa aflu ca nu a fost inscris la ITM decat din 13 august.ce putem sa facem acum ?noi am asteptat asa mult timp pt ca avea sa ii platesaca sotului 6.100 lei ,si in fiecare saptamana promisiuni ca luna viitoare ca saptamana viitoare si timpul a trecut ,nici bani nici cotizat.va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:24, 7 Martie 2011
Plangere la I.T.M. si actiune la tribunalul judetean.
Care este data inceperii activitatii in c.i.m.? ... este posibil sa fie inregistrat cu intarziere la ITM, dar data sa fie din ianuarie....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheiere c.i.m Dana1974 Dana1974 va multumesc pt sugestii .conflictul e un pic mai complicat .sotul meu a avut curajul sa-si ceara drepturile banesti pe lunile iun .resp.iul .drept raspuns din ... (vezi toată discuția)
Accident la locul de munca cezar81 cezar81 AM LUCRAT CA SOFER PE UN CAMION ECHIPAJ IN DOI INTERNATIONAL , AM AVUT UN ACCIDENT IN GERMANIA DAR EU NU ERAM LA VOLAN ERA COLEGUL MEU EU ERAM IN DREAPTA ... (vezi toată discuția)
Angajare beleflorin4444 beleflorin4444 Buna ziua,uchiul meu a fost angajat la cineva sofer pe tir,fiind bolnav a primit decizie medicala asupra capacitatii de munca din 6.02.2017,care trebuia vizata ... (vezi toată discuția)