avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... unde se poate face o sesisizare impotriva unei ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

unde se poate face o sesisizare impotriva unei directoare de azil de batrani

doamna directoare face abuz in servici ,nu se ocupa de buna ingrizire a batranilor { baie se face o data la 2-3 saptamani } carnea se imparte cu angajatii si apoi ce ramane pt batrani,nu ma lasa sa vizitez o doamna pt ca am vazut prea multe si multe care le pot face rau.multumesc .poate doamna directoare sa ma opresca sa o vizitez?
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 20:42, 6 Martie 2011
In situatia in care aveti posibilitatea sa probati acuzele,aveti dreptul sa formulati plangere atat la politie cat si la primarie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintarea minorului costynel costynel buna,am o fetita din afara casatoriei nu am vazuto de 3 ani pt ca maicasa ami interzice acest lucru,daca o dau in judecata obtin custodia fetei sau e posibil ... (vezi toată discuția)
Custodie mariusss78 mariusss78 Bună ziua,am avut o relație de concubinaj de aprox 1 an de zile din care sa a născut o fetiță care acum are 6 luni,am ajuns sa punem pct relație acum o ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de furt/plangere la politie ClaudiuBrojba ClaudiuBrojba Buna seara, Sunt acuzat de o matusa ca i-as fi furat pensia ,lucru total neadevarate,aceasta prima oara s-a plans tuturor vecinilor de pe strada ca \\"a ... (vezi toată discuția)