avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... martor porces penal - cerere anulare amenda
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

martor porces penal - cerere anulare amenda

Buna seara,

Va rog sa-mi comunicati daca cererea de anulare a amenzii de mai jos este bine formulata.

Pentru mai multe detalii legate de cum am ajuns sa primesc aceasta amenda gasiti subiectul de discutie "contestatie amenda - martor in proces penal".

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

TRIBUNALUL DAMBOVITA
Targoviste, Calea Bucuresti nr. 3, jud. Dambovita
SECTIA PENALA
Dosar nr. .............................

Domna Presedinte

Subsemnatul ...................., domiciliat in.........................................................., in calitate de martor in Dosarul nr. .............................., inculpat ........................, formulez prezenta

Cerere anulare amenda

Va rog sa dispuneti anularea amenzii de 500 lei emisa pe numele meu pentru neprezentare, in calitate de martor, in data de 08.02.2011 la procesul sus mentionat.

In data de 08.02.2011 nu m-am prezentata la proces deoarece perioada intre cele doua termene, ultimul termen la care m-am prezentat din 10.12.2010 si urmatorul la care trebuia sa ma prezint din 08.02.2011, a fost destul de mare si neavnd citatie scrisa, am uitat de acest termen.

Avand in vedere faptul ca m-am prezentat la toate termenele la care am fost citat, consider ca nu a fost reacredinta neprezentarea la termenul din 08.02.2011 si va rog sa dispuneti anularea amenzii de 500 lei.

Data, Cu stima,
08.03.2011

Cel mai recent răspuns: Gabriel Zagrean , Avocat 21:43, 6 Martie 2011
cu tot respectul, este o motivare jalnica.nu va rezida in fata instantei.
av zagrean
va multumesc pentru raspuns dar chiar dvs. m-ati sfatuit sa spun ca nu m-am prezentat pt. ca am uitat in forumul deschis de mine acum 2 saptamani:

"conform lg 202/2010, in cazul in care ati fost prezent la un termen de judecata, celelalte termene se considera a fi date in cunostinta de cauza,chiar daca nu s-a remis efectiv citatia.de asemenea, posibil sa fi fost citat si in alta forma,fata de ce-a uzuala,scrisa.de ex:telefonic, mail,etc de catre grefierul de instanta.
este bine sa va prezentati la urmatorul termen sa mentionati ca nu v-ati prezentat tocmai ca a-ti uitat de data de 08."
stimate domn, era doar unul din motivele care ar trebui invocate.pentru a fi credibil, trebuie si altele mentionate.
av zagrean

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie amenda - martor in proces penal razvank5 razvank5 Buna seara, As dori sa stiu daca pot face, si cum sa formulez contestatie la o amenda primita pentru neprezentarea ca martor intr-un proces penal (nu am ... (vezi toată discuția)
Amenda martor davidiri davidiri Buna seara.Azi am avut al doilea termen in procesul unei plangere contraventionala, M-am prezentat , iar doamna judecator m-a intrebat unde este unul dintre ... (vezi toată discuția)
Sa ma prezint sau nu ?! Mogasanu Mogasanu Zilele trecute am primit o citatie in care se spun urmatoarele : XXXXXX este chemat in istanta , camera x m sala x , in ziua de 14 decembri 2010 ora ... (vezi toată discuția)