TRIBUNALUL DAMBOVITA
Targoviste, Calea Bucuresti nr. 3, jud. Dambovita
SECTIA PENALA
Dosar nr. .............................
Domna Presedinte
Subsemnatul ...................., domiciliat in.........................................................., in calitate de martor in Dosarul nr. .............................., inculpat ........................, formulez prezenta
Cerere anulare amenda
Va rog sa dispuneti anularea amenzii de 500 lei emisa pe numele meu pentru neprezentare, in calitate de martor, in data de 08.02.2011 la procesul sus mentionat.
In data de 08.02.2011 nu m-am prezentata la proces deoarece perioada intre cele doua termene, ultimul termen la care m-am prezentat din 10.12.2010 si urmatorul la care trebuia sa ma prezint din 08.02.2011, a fost destul de mare si neavnd citatie scrisa, am uitat de acest termen.
Avand in vedere faptul ca m-am prezentat la toate termenele la care am fost citat, consider ca nu a fost reacredinta neprezentarea la termenul din 08.02.2011 si va rog sa dispuneti anularea amenzii de 500 lei.
va multumesc pentru raspuns dar chiar dvs. m-ati sfatuit sa spun ca nu m-am prezentat pt. ca am uitat in forumul deschis de mine acum 2 saptamani:
"conform lg 202/2010, in cazul in care ati fost prezent la un termen de judecata, celelalte termene se considera a fi date in cunostinta de cauza,chiar daca nu s-a remis efectiv citatia.de asemenea, posibil sa fi fost citat si in alta forma,fata de ce-a uzuala,scrisa.de ex:telefonic, mail,etc de catre grefierul de instanta. este bine sa va prezentati la urmatorul termen sa mentionati ca nu v-ati prezentat tocmai ca a-ti uitat de data de 08."
Amenda martor
davidiri
Buna seara.Azi am avut al doilea termen in procesul unei plangere contraventionala, M-am prezentat , iar doamna judecator m-a intrebat unde este unul dintre ... (vezi toată discuția)