avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... apostolat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

apostolat

unde se apostoleaza certificat casatorie turcesc
Cel mai recent răspuns: Tifigiu Laura , Consilier juridic 22:56, 6 Martie 2011
Apostila se aplica la tribunal.
Cred ca vorbiti de apostila, nu de sfintii apostoli. Se aplica la un ghiseu la Tribunal, sau la registratura sau la unul special langa aceasta. Faceti cerere si trebuie sa achitati si o taxa de timbru
Conform Legii 121/2005, apostilarea actelor se face la Tribunal.

Pentru recunoasterea internationala, documentele de stare civila, respectiv certificatele de nastere si casatorie, dupa ce li se aplica apostila se traduc in limba tarii de destinatie de catre un traducator autorizat, inclusiv apostila, dupa care se legalizeaza de catre un notar public, iar in final traducerea legalizata se supralegalizeaza cu apostila de catre Tribunalul competent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apostilarea certificatului de nastere sni_vali sni_vali am urmarit discutia anterioara si am vazut ca pt apostilare trebuie sa merg la prefectura. Daca am nevoie pt al utiliza in Olanda trebuie sa merg si la ... (vezi toată discuția)
Cum obtin recunoasterea sentintei de divort in germania? cuza voda cuza voda pentru casatoria in germania mi se cere un certificat de recunoastere internationala a sentintei de divort, o viza numita bruxelles II, de care nu stie nimeni ... (vezi toată discuția)
Apostila letitzia letitzia Un copil nascut in Germania acum 14 ani nu are certificat de nastere (declarat pierdut)obtine de la primaria orasului Jever un extras dupa registrul civil ... (vezi toată discuția)