avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ordin de evacuare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ordin de evacuare

buna seara
am si eu o intrebare ,mi se mai poate face ordin de evacuare dintr-o locuinta daca aceeasi persoana mi a mai intentat un proces avand la baza acelasi motiv prin ordonanta presidentiala de evacuare ,proces castigat de mine.ce sanse de castig ar avea persoana respectiva?va multumesc
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 10:27, 7 Martie 2011
Probabil ca sunt 2 procese, unul avand ca obiect evacuare, si unul pe calea ordonantei presedintiale prin care s-a solicitat evacuarea pana la solutionarea procesului cu evacuare, pe fond. In cazul in care ati castigat pe ordonanta, este necesar a va apara si in dosarul de evacuare, pe fond, si daca veti castiga si acest dosar, cu siguranta nu veti putea fi evacuat.
buna seara
primul proces mi a fost intentat in 2009 si l am castigat ,acum aceeasi persoana vrea sa imi faca alt proces de evacuare din aceasi locuinta ca si prima oara.este posibil?va multumesc
Daca va fi identitate de parti, obiect, cauza( aceleasi motive),exista autoritate de lucru judecat 1201 c.civ.-raspunsul-nu are sanse in aceste conditii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietar cu chiriasi rai platnici dobondigabriela dobondigabriela Buna ziua! In octomrie 2010 am inchiriat un apartament pe baza unui contract de inchiriere cu martor. Din luna mai 2011 chiriasii nu mi-au achitat chiria si au ... (vezi toată discuția)
Parasirea de domiciliu ContSters60887 ContSters60887 buna seara numele meu este ela...am introdus actiunea de divort si as vrea ca sotul meu sa paraseasca locuinta...cum ma poate afecta pe mine lucrul asta??? ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala utilizatorulx utilizatorulx Am o situatie disperata. Sunt in proces de partaj cu fratii mei, referitor la casa parinteasca. Eu locuiesc in acea casa de f mult timp. Acu unul dintre frati ... (vezi toată discuția)