avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Condamnat cu suspendare - redobandire permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Condamnat cu suspendare - redobandire permis

AM FOST CONDAMNAT LA 1 AN CU SUSPENDARE DEOARECE AM CONDUS UN AUTOTURISM CU NUMERE FALSE SI NEINMATRICULAT SI MIA FOST LUAT SI PERMISUL DE CONDUCERE PE 1 AN DE ZILE
SPUNETIMI VA ROG DUPA TRECEREA ACESTUI AN CUM POT REDA DE PERMISUL AUTO CA AM INTELES CA TREBE SA DESCHID IARA PROCES SAU LAMURITIMA VA ROG
Dupa trecerea nui an de la ramanerea definitiva a hotararii de condamnare va trebui sa sustineti din nou examenul pentu dobandirea dreptului de a conduce.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere auto neinmatriculat cu numere false venom2seby venom2seby Buna ziua in 10.2009 am fost prins conducand auto neinmatriculat cu numere false ( de fapt numerele erau rosi expirate(provizorii) ale lui sormea de la o ... (vezi toată discuția)
Ma pot prezenta la examenul pt permis daca sunt urmarit penal pt conducere fara mermis? MihaiMM MihaiMM Buna ziua ..va rog sa ma ajutati si pe mine la o problema...cu cateva luni in urma am fost prins conducand fara permis si cu numere false...atunci aveam 17 ani ... (vezi toată discuția)
Numere false si masina neinmatriculata Maximalexandru Maximalexandru am si eu o intrebare . pe data de 24 am fost prins conducand o masina neinmatriculata si cu numere provizorii false.. eu nu am mai avut nici un atecedent ... (vezi toată discuția)