avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amanare angajare aparator
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amanare angajare aparator

in cazul unui recurs se poate cere amanarea primului termen pt angajare aparator?
Cel mai recent răspuns: robin31 , utilizator 11:06, 7 Martie 2011
Da, insa trebuie sa va prezentati si sa solicitati amanare pentru a angaja aparator.
puteti sa depuneti o cerere in instanta prin care sa solicitati un termen pt angajarea unui avocat.
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanarea termenului animacikaa animacikaa pot sa cer o amanare in recurs (al 2lea termen,primul termen a fost amant pt a angaja avocat)......iar la termenul urmator sunt indisponibil sa ma prezint pt ... (vezi toată discuția)
Care este cea mai sigura modalitate de cerere de amanare? animacikaa animacikaa care este cea mai sigura modalitate de cerere de amanare in recurs? primul termen,cer amanarea pt a angaja un avocat...dar cum? prin fax sau sa depun in ... (vezi toată discuția)
Vreau sa stiu daca.. baluthebig baluthebig pe 27 luna aceasta am prima infatisare la divort!!! nu sunt insa pregatit,nu am gasit insa un avocat!!! daca nu ma prezint,care ar fi consecintele?? (vezi toată discuția)