avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Grupa a III-a de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Grupa a III-a de munca

Care sint categoriile de angajati care se incadreaza in grupa a III de munca si ce benefici au de exemplu un fost angajat al firmei noastre a lucrat ca muncitor necalificat si a fost incadrat in grupa a III a de munca ce fel de adeverinta i se poate elibera.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 02:56, 8 Martie 2011
Grupa a III-a de munca este echivalentul conditiilor normale de munca. Activitatea in grupa a III-a de munca nu aduce niciun beneficiu si nu este cazul sa-i eliberati adeverinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grupa de munca la gardienii publici. Biancuta Biancuta Bună ziua. Am lucrat Gardian Public în perioada 1995-2000 și vreau să stiu dacă am beneficiat de grupă de munca? Mentionez că am avut în dotare ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la grupa aii de munca bokor alexandru bokor alexandru in perioada dec.1981 mar. 1986 am lucrat la intreprinderea de retele electrrice deva ca muncitor necalificat categoria lucrari grele baza. a-si dori sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! la intreprinderea la care am lucrat cu activitate ... DiChi DiChi Buna ziua! La Intreprinderea la care am lucrat cu activitate constructii montaj, am fost angajata in perioada -01.11.1984-01.04.1988 ca muncitor ... (vezi toată discuția)