avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Ce proceduri exista in cazul in care judecatorul ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Ce proceduri exista in cazul in care judecatorul tergiverseaza cauza?

Buna ziua!
Poate ma puteti indruma ce procedura sa indeplinesc in cazul in care, in urma introducerii unei cereri de chemare in judecata pe calea ordonantei de plata (119/2007) , judecatorul, desi trebuia sa se pronunte in 90 de zile, a tot amant cauza.
Cred ca trebuie sa existe o cerere, care nu stiu cum se intituleaza, care se adreseaza instantei superioare.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 14:05, 7 Martie 2011
in ce sens a amanat cauza?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere in anulare ( oug 119/2007) al3xn01 al3xn01 Buna seara ma scuzati nu stiu daca am postat unde trebuie, deci fima mea X a pierdut un proces in OUG 199/2007 cu o firma Y care tocmai i se deschidea ... (vezi toată discuția)
Ordonanta de plata-termen depasit 90 zile venere venere Avem initiat un proces impotriva unei societati rau-platnice pe Ordonanta de plata ( 119/2007; mentionez ca cererea de chemare in judecata a fost ... (vezi toată discuția)
Oug nr. 119/2007 topografii topografii In contextul supraaglomerarii instantelor judecatoresti, OUG nr. 119/2007 contine dispozitii exprese referitoare la durata maxima a procedurii – 90 de ... (vezi toată discuția)