avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administrator asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administrator asociatie de proprietari

Cum pot proceda in cazul in care administratorul asociatiei de proprietari refuza sa emita o adeverinta/ constatare nefesara pentru firma de asigurari? Intra in atribtiile lui, neindeplinirea ei constituie contraventie conf. Legii 230/2007, dar in cazul in care refuza sa o emita pt a proteja pe cineva, ce este de facut?
Dupa patru luni de conversatie tot nu ne-ati spus ce anume solicitati de la conducerea asociatie.
Am inteles ca doriti o adeverinta. Dar depinde de ce continut doriti sa aiba acea adeverinta. Daca solicitati adeverinta prin care sa se arate ca aveti sau nu debite catre asociatie este firesc si nu cred ca va refuza eliberarea acesteia.
Dar daca doriti o adeverinta precum ca in ziua de.., ora de..., vecinul v-a inundat sigur ca este o raspundere asumata de cel care elibereaza adeverinta fara sa aiba certitudinea ca asa s-a intamplat cu adevarat.
Nu este vorba de debite, am solicitat o adevedinta care sa ateste fpt ca peretii mei au fost inundati dintr-o anume cauza (tevile vecinului, spatruri ale conductelor aflate in partea comuna gen ghena/ scurgere, infiltratii din afara - era treaba lui ce scrie acolo, pt mine asta nu avea nici o importanta). Intamplarea a facut ca vecinul cu pricina sa fie vinovatul, admin a mentionat acest fapt in PV, fapt ce a condus la mari suparari (vecinul suparat pe admin si pe mine, admin suparat pe mine, etc) pe scurt romanisme. Mi se pare normal sa-si asume raspunderea cel care elibereaza adev, este platit inclusiv pt asa ceva. Probl mea e alta: daca (bat in lemn) ma mai inunda, si respectivul nu mai vrea sa emita o adeverinta (asa cum a amenintat), ma pot adresa altcuiva in vederea obtinerii acesteia?
Presedintelui asociatiei care trebuie sa aiba in vedere sa fie "muma" pentru toti si in toate situatiile!
Adresati- va parchetului pe motiv de abuz si neglijenta in serviciu.Va garantez ca in 48 de ore administratorul va aduce acasa constatarea fara sa mai deplasa-ti la asociatie iar firma de asigurare poate demara actiunea de recuperare de la vinovati.(proprietar s-au asociatie depinde ce va constata comisia).:((:((=D>
@ogra,
Daca la gramatica e ceva mai greu, totusi a citi mesajele postate inaintea dv poate este mai usor. @Cristi2011 a scris:
Probl mea e alta: daca (bat in lemn) ma mai inunda, si respectivul nu mai vrea sa emita o adeverinta (asa cum a amenintat), ma pot adresa altcuiva in vederea obtinerii acesteia?

Dupa ce i se raspunde ca ar trebui sa se adreseze presedintelui asociatiei, dumneavoastra trimiteti omul direct la parchet. Bine ca nu direct la puscarie. E de "arici-pogonici" sau de "urzica", publicatii vestite candva pentru umorul din ele. Adica de teama ca administratorul (care de fapt nu are ca sarcini asa ceva), nu va elibera o adeverinta in cazul in care va avea loc o noua inundatie, proprietarul sa-si ia masuri din timp si sa se adreseze parchetului " pe motiv de abuz si neglijenta in serviciu". #-o
Ultima modificare: Vineri, 22 Iulie 2011
Adriantot, moderator

Alte discuții în legătură

Adeverinta administrator de bloc eump93 eump93 Buna seara! Acum o săptămâna și jumătate am fost inundata in urma precipitațiilor abundente, deși stau la etajul 3 din 10. Am asigurare, am întocmit ... (vezi toată discuția)
Adeverinta pentru asigurator de la administratorul blocului Nicusorneacsu Nicusorneacsu Buna ziua, Ma confrunt cu o problema si nu stiu cum sa reactionez fata de administrator. Am un apartament in Vaslui pe care il folosesc o data pe luna, cand ... (vezi toată discuția)
Inundatie repetata provocata de instalatia improvizata a vecinului de deasupra amarstean amarstean Vecinul de deasupra provoaca iar inundatie. Cine il poate sanctiona? Cine il poate sanctiona pe administrator si pe presedintele blocului pentru neglijenta ... (vezi toată discuția)