buna ziua,
ma intereseaza daca si cat de valabil este un contract incheiat intre doua SRL-uri si in care la una dintre parti este trecut doar numele soietatii si adresa iar acest contract este doar semnat si nu si stampilat.
In principiu, acest contract este valabil atata vreme cat partile au convenit acest fapt, atata vreme cat acesta se deruleaza.
Insa, fie se indrepta erorile materiale(comletand partile lipsa din contract, semnand si stampiland), fie se desfiinteaza, daca nu s-a derulat pana acum.
Pe mine ma intereseaza daca poate fi atacat in instanta. Pot invoca aceste lucruri in apararea mea ? Pe scurt cineva a preluat o societate, cu un contract de inchiriere incheiat in acele conditii. Ca si nou administrator pot sa nu recunosc acest contract si sa il consider nul ?
in 2 probabil eu am unul, ideea este ca de semnat este semnat de fostul administrator dar de stampilat este stampilat doar de partea cealalta, faza este ca la data aia inca nu ridicase certificatul de inmatriculare de la Registrul Comertului