avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract fara stampila si date de indentificare ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract fara stampila si date de indentificare societate

buna ziua,
ma intereseaza daca si cat de valabil este un contract incheiat intre doua SRL-uri si in care la una dintre parti este trecut doar numele soietatii si adresa iar acest contract este doar semnat si nu si stampilat.
Cel mai recent răspuns: leopold2010 , utilizator 21:24, 9 Martie 2011
In principiu, acest contract este valabil atata vreme cat partile au convenit acest fapt, atata vreme cat acesta se deruleaza.
Insa, fie se indrepta erorile materiale(comletand partile lipsa din contract, semnand si stampiland), fie se desfiinteaza, daca nu s-a derulat pana acum.
Pe mine ma intereseaza daca poate fi atacat in instanta. Pot invoca aceste lucruri in apararea mea ? Pe scurt cineva a preluat o societate, cu un contract de inchiriere incheiat in acele conditii. Ca si nou administrator pot sa nu recunosc acest contract si sa il consider nul ?
in cate exemplare a fost incheiat contractul?Exista si un exemplar stampilat si semnat de ambele parti? Daca da, acesta este valabil.
in 2 probabil eu am unul, ideea este ca de semnat este semnat de fostul administrator dar de stampilat este stampilat doar de partea cealalta, faza este ca la data aia inca nu ridicase certificatul de inmatriculare de la Registrul Comertului
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatul unei firme are dreptul sa incheie contracte cu furnizorii de utilitati in numele firmei? octavianlaz octavianlaz la redeschiderea unui punct de lucru pe care patronul i-l inchisese temporar acesta a cerut redeschiderea abonamentului telefonic care si el fusese intrerupt ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract de munca BogdanMo BogdanMo Buna ziua. Am semnat un contract de munca in alb cu o firma, sub pretext ca nu este administratorul firmei acolo, nu au timp sa completeze etc. Tot am ... (vezi toată discuția)
Contract de confidentialitate nul? claudiaapo claudiaapo Buna ziua, Daca ma puteti ajuta cu o parere pentru urmatoarea speta: Un Contract de Confidentialitate(nu clauza sau act aditional) datat cu o zi ... (vezi toată discuția)