avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA modalitate de plata
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

modalitate de plata

Buna ziua,

Urmeaza sa primesc niste bani din 2 in 2 luni, iar respectiva firma doreste sa-i dau factura, insa sa-mi fac PFA doar pentru asa ceva nu as dori. Se poate face un contract intre mine si firma respectiva, pentru a-si putea justifica banii?

Multumesc,
Alina
Cel mai recent răspuns: alina1983 , utilizator 13:26, 7 Martie 2011
se poate face un contract de prestari servicii, insa dvs cum justificati primirea beneficiilor materiale? ca persoana fizica obtinatoare de venituri materiale din contracte, altele decat de inchiriere, este musai sa emiteti factura... deci nici dvs nu puteti sa va justificati la fisc...
Dar conventia civila nu ar fii o solutie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata pe pfa geco geco Sunt salariat dar am si un PFA cu un obiect de activitate oarecare.Colaborand cu o asociatie, mi-a fost propusa plata prin acest PFA cu toate ca activitatea pe ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli fara document justificativ margareta teodorescu margareta teodorescu S-a cumparat un calculator la second hand fara factura fiscala, fara absolut nimic. S-a facut doar o dispozitie de plata pt suma respectiva pt a scoate suma de ... (vezi toată discuția)
Caut alternative la contractul de sponsorizare iloveyou iloveyou Exemplu concret Firma X si-a epuizat bugetul de sponsorizari, dar doreste sa sprijine financiar o asociatie sportiva. Asociatia poate sa ofere anumite ... (vezi toată discuția)