avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Expirare ITP
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Expirare ITP

Buna ziua!
Stie cineva ce e de facut atunci cand ai fost "descoperit"de agentul de politie rutiera ca circulai cu masina firmei cu ITP-ul expirat de 1 luna?
Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 26 Mai 2008
aez, utilizator
Cel mai recent răspuns: Samba , utilizator 18:18, 17 Decembrie 2008
Daca ti-a oprit talonul, il iei inapoi numai dupa ce faci ITP-ul.
Multumesc,asta e clar.eu voiam sa stiu dak am vreo portita de scapare(caci mi-a dat si amenda)avand in vedere ca a expirat de 1 luna.
:-/ Nu prea vad ce portita de scapare sa mai aveti, daca ITP-ul era expirat de o luna de zile.
aez a scris:

Buna ziua!
Stie cineva ce e de facut atunci cand ai fost "descoperit"de agentul de politie rutiera ca circulai cu masina firmei cu ITP-ul expirat de 1 luna?
Multumesc!

Te prezinţi la o unitate autorizată şi efectuez ITP-ul.
dar daca masina e inmatriculta in Ungaria, si ITP expirat? In rest totul e ok, are asigurare, si nu e radiata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Itp expirat lory98 lory98 AM AVUT ITP EXPIRAT DE NUMAI 1 ZI,FIIND IN CURSA SI CU AJUTORUL RESTRICTIILOR DE CIRCULATIE EUROPENE(PT CAMOIANE) AM DEPASIT DATA VERIFICARII(SAMBATA ERA ... (vezi toată discuția)
Valabilitate dovada reparatie pentru itp. am voie sa circul sau nu? crst_g crst_g Am nevoie de putin ajutor de la cei din domeniu. Am fost sa fac itp-ul acum vreo o saptamana. Nu mi l-a dat, mi-a dat sa schimb pivotii in 30 zile. Ok, no ... (vezi toată discuția)
Certificat de inmatriculare retinut vsg vsg buna ziua ,aqm si eu o dilema.mi-a fost retinut certificatul de inmatriculare pt expirarea valabilitatii itp,in urma caruia a,m primit o dovada care din ... (vezi toată discuția)