avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... itp expirat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

itp expirat

AM AVUT ITP EXPIRAT DE NUMAI 1 ZI,FIIND IN CURSA SI CU AJUTORUL RESTRICTIILOR DE CIRCULATIE EUROPENE(PT CAMOIANE) AM DEPASIT DATA VERIFICARII(SAMBATA ERA ULTIMA ZI SI AM INTRAT IN TARA LUNI LA 8 DIMINEATA).AUTORITATILE MAGHIARE MI-AU LUAT TALONUL MASINII.CUM,IN CE CONDITII AS PUTEA SA REZOLV SA INTRU IN POSESIA ACTELOR SI SA IMI CONTINUI SERVICIUL?
Cel mai recent răspuns: lory98 , utilizator 17:26, 29 Septembrie 2009
Luati legatura cu autoritatile maghiare si vedeti daca v-a dat vreo amenda. Ati fost verificat de catre un agent al politiei rutiere ? S-au legitimat , si in ce conditii v-au oprit actele masinii ? Daca ati circulat cu itp-ul expirat ati savarsit o infractiune conform o.u.g 195 .
In frontiera,la intrarea in tara(ro),politia de frontiera maghiara a observat la verificarea actelor, itp-ul expirat cu o zi si mi-au luat actele respectiv talonul masinii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum contest amenda primita pentru lipsa itp auto catacata2011 catacata2011 Buna ziua! Ajutatima va rog sa rezolv si eu urmatoarea problema: Sunt conducator auto si am avut o problema in ceea ce priveste ITP-ul autoturismului personal ... (vezi toată discuția)
Verificare tehnica auto itp HarryCZ HarryCZ Un vehicul inmatriculat in RO, la data expirarii verificatii tehnice ITP se afla in serviciu intr-o tara Europeana , fara posibilitatea imediata de a putea ... (vezi toată discuția)
Permis auto Catalina Mia Catalina Mia Am permis de italia de 5 ani iar in romania am luat o singura amenda pentru nepurtarea centuri iar acum mai oprit organele de politie pentru verificare masini ... (vezi toată discuția)