Buna ziua! Ajutatima va rog sa rezolv si eu urmatoarea problema: Sunt conducator auto si am avut o problema in ceea ce priveste ITP-ul autoturismului personal pe care il conduceam in drum spre Italia, am fost oprit la vama de catre un agent al politiei de frontiera care a constatat ca ITP-ul era expirat.Mentionez ca nu aveam la cunostinta faptul ca ITP-ul era expirat deoarece detin mai multe autovehicole si am omis sa controlez acest aspect,crezand ca este inca valabil. Agentul mi-a retinut talonul si mi-a aplicat o amenda in valoare de 675 lei. Doresc sa stiu daca agentul a procedat corect si conform legii in vigoare,deasemeni as dori sa stiu daca pot contesta in vreun fel modul in care a procedat agentul politiei de frontiera. Va multumesc anticipat pt raspunsuri si va doresc o zi buna tuturor!
Faptul ca ati neglijat verificarea actelor nu va absolva de vina de a circula cu o masina care are ITP expirat.
Agentul a procedat conform legii si nu vad care ar fi motivatia dvs de contestare. [ link extern ]
Itp expirat
lory98
AM AVUT ITP EXPIRAT DE NUMAI 1 ZI,FIIND IN CURSA SI CU AJUTORUL RESTRICTIILOR DE CIRCULATIE EUROPENE(PT CAMOIANE) AM DEPASIT DATA VERIFICARII(SAMBATA ERA ... (vezi toată discuția)
Art. 334 aln. 4
sleepless
salutare, acum o luna am achizitionat un auto inmatriculat in bulgaria cu contract de vanzare si cu toate actele in regula. Am rugat fostul proprietar sa imi ... (vezi toată discuția)