Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări"Din intamplare am ajuns aici si surpriza!!! dau de P., verisoara mea pe care o cunosc, dar nu o cunosc ca pe o persoana care vrea sa ajute copiii ci ca pe o vanatoare de promotii si concursurii, si ca o scorpie care a facut numai rau intregi familii. A furat bani si bijuterii de la o alta verisoara si BUNUL DUMNEZEU a pedepsit-o, nici nu a suferit dupa tragicul eveniment este doar o escroaca.
Pentru cei care voteaza am un sfat:fratilor nu mai fiti asa naivi."
"P.M. mesajul tau m-a indignat, pt ca sunt constienta ca un rautacios/rautacioasa e in spatele mesajului. Daca intradevar suntem verisoare cum spui, imi spui cum ii cheama pe parintii mei, de unde sunt ei, eu, si dca mai am fratisi surori si cum ii cheama si care este numele meu de fata daca tot suntem verisoare?
Atrag atentia celor care au initiat acest concurs ca o persoana a facut un comentariu, iar in spatele numelui P.M. nu stiu cine e dar eu n cunosc decat o P.M. si e bunica sotului."
"Incercand sa deslusesc misterul mesajului primit de la P.M. am descoperit ca a mai postat comntariu sub alt nume la proiectul lui A.D. cu numele de “m.g.”. Mai ai ceva de spus?"
Draga Paula…am citit cu atentie atat “proiectul” tau cat si comentariile inainte sa-ti dau votul. Observ insa, ca nici tu nu stii de fapt ce vrei sa faci. Astfel iti discreditezi singura propunerea. Sa fim serioase. Si asta suna tuturor celor ce voteaza. Dragile mele, chiar nu ganditi deloc? Dati voturi la kil aiurea? Scumpa mea paula, incepi sa semeni a politician deja. “Inghiontita” de cateva din te miri ce asociatii, ajungi sa promiti ca si politicienii nostii de toata jena, devenind ridicoli. Ca si propunerea ta. Imediat o sa promiti pe aici, ca de banii astia vei face si un copil in plus, ba chiar unul de sa plezneasca de sanatate. Ridicil si penibil. Inteleg, a venit iarna si e nevoie mare de bani, cheltuieli mari etc. Insa daca acest asa zis “proiect” va iesi castigator, apoi chiar ca in Romanica noastra dulce nu mai e nimic de facut. Si lasa-l pe Roman asta. Nu vezi ca intamplator poate propune cel mai interesant proiect. Si cred ca e singurul proiect coerent de pe aici si chiar viabil pentru comunitate. Regret, am venit sa te votez pe tine insa, votul meu, va merge in alta parte. Sunt constienta ca-mi atrag comentarii negative insa, trebuie sa fim cinstite. Atunci hai sa fim cinstite!
~ final discuție ~