avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ajung in instanta daca am recunoscut fapta?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ajung in instanta daca am recunoscut fapta?

Daca ai fost la Procuror si ai recunoscut fapta , e posibil sa nu mai ajunga dosarul in instanta ? multumesc
Cel mai recent răspuns: rmaryb , utilizator 09:28, 9 Martie 2011
depinde de ce fapta e vb
Conducerea autoturismului sub influenta bauturilor alcoolice
Daca ai mers la procuror si ai recunoscut fapta este sigur ca poti solicita reducerea limitelor de pedeapsa cu o treime.
Ce va face procurorul mai departe depinde de probele pe care le are.
Multumesc!!!
Incercati sa va angajati avocat ca sa faca memorii si sa se incerce sa nu mai ajungeti la instanta.
Poate exista si posibilitatea sa va fie aplicata o amenda administrativa dar...daca dosarul va ajunge la instanta veti primi o pedeapsa cu suspendare si veti avea permisul anulat...

Alte discuții în legătură

Executare sau suspendare? user3107 user3107 Buna ziua, o cunostinta in anul 2016 a primit o condamnare cu suspendare cu termen de incercare de 2ani si 6 luni, iar in 2018 in ultima luna de incercare a ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan... ContSters440914 ContSters440914 Buna ! Mi-a fost retinut permisul de conducere pentru alcool (0,93 in aer... si da stiu in sange iese dublu) = dosar penal cu 8luni-1an cu suspenare . Dupa o ... (vezi toată discuția)
Condus fara permis in stare de ebrietate! perspikce perspikce Buna ziua ,am cateva intrebari..legate de problema mea ..Am condus beat acum 2 seri si am fost tras pe dreapta.. in masina mai erau 2 persoane...1 era si ea ... (vezi toată discuția)