avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salar

Lucrand la o firma timp de sapte luni, perioada determinata, mi s-a impus incetarea contractului in bza art. 55 lit.b, dar pentru ultima luna lucrata, nu am mai primit nici un ban salar. Fara sa mi se aduca la cunostinta motivele.
Pot exista motive legale pentru care sa mi se retina salariul fara sa fiu anuntat in scris?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:50, 7 Martie 2011
Nu se poate retine din salariu decat daca exista o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila prin care se stabileste in sarcina dvs plata unei sume de bani angajatorului.

Pentru neplata salariului va puteti adresa ITM-ului si/sau instantei de judecata - Tribunalul in a carui raza aveti domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot pleca fara preaviz? irinuca123 irinuca123 In ce conditii imi pot da demisia fara preaviz? Am CIM pe postul de contabil insa m-au pus sa incasez si bani de la clienti. Am fost pacalita de un client cu ... (vezi toată discuția)
Demisie, recuperare bunuri personale horica86 horica86 buna,am si eu o intrebare,am lucrat la o firma de transport intern si international,am plecat din firma prin demisie(art 55 lit.b) si acuma problema e ca nu ... (vezi toată discuția)
Neplata salariu a_gmona a_gmona Buna seara, Sotului meu a fost angajat pe perioada determinata, 3 luni, fara prelungirea C.I.M. cu acte in regula cu lichidare la zi fara popriri. Salariul ... (vezi toată discuția)