avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcul retineri concedii medicale
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcul retineri concedii medicale

Am o persoana care a intrat pe 01.02.2011 in concediu de sarcina si lauzie. Ce retineri ii calculez si care este baza la care aplic aceste retineri?
Cel mai recent răspuns: alynoutza , utilizator 10:21, 27 Iunie 2011
Pastrati baza anterioara daca este in continuare.
Buna seara!Revin la intrebarea referitoare la oprirea impozitului din indemnizatia de concediu medical,cod 14.Am primit raspuns ca nu se opreste impozit.Am citit insa art.42,lit.a din Codul fiscal.La lit a sunt descrise veniturile neimpozabile,,cu exceptia indemnizatiilor pentru incapacitate temporara de munca''.Eu inteleg ca se opreste impozit la acest concediu medical,cod 14,(neoplazii,SIDA).
Va multumesc!
O baza legala se poate?

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul contributii concediu medical 2011 ID CONT STRATEGY SRL ID CONT STRATEGY SRL Buna ziua Am rugamintea sa ma ajutati putin cu calculul concediului medical si al contributiilor aferente acestuia. Am concediu medical pe perioada 03 - 31 ... (vezi toată discuția)
Fiscalitate - concediu medical cod 14 cod boala 111 alexandruteutisan alexandruteutisan Va rog sa ma ajutati , cum se calculeaza CM cod 14 . Sant in concediu medical din 5 dec 2016 am avut salar 1250 si dupa marire am 1 500 ce retineri are ... (vezi toată discuția)
Cas concedii medicale camicami camicami Puteti sa-mi spuneti cum se va calcula contributia pentru pensie in 2011 atat angajat cat si angajator, pentru concedii medicale,avand in vedere plafonarea si ... (vezi toată discuția)