avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... depunere acte pt cic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

depunere acte pt cic

Buna ziua, ma confrunt si eu cu o problema: sunt insarcinata si lucrez in invatamant.daca o sa fiu in concediu postnatal pana la 31 iulie, apoi luna august in concediu de odihna, cand trebuie sa depun actele pt cic pt a nu mi se suspenda contractul de munca de la 31 iulie cand se termina postnatalul?Mentionez ca imi trebuie vechimea la catedra pana la 31 august pt a putea sustine examenul de definitivat.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:39, 7 Martie 2011
Cim se suspenda doar la cererea dvs. de a ramane in concediu pentru cresterea copilului. Cat timp nu faceti aceasta cerere veti merge la serviciu, dupa postnatal sau veti solicita concediu fara plata, de studii etc.
Actele pentru a beneficia de indemnizatia pentru CCC se pot depune in termen de 60 de zile lucratoare de la data cand inceteaza concediul de maternitate (in speta, dupa efectuarea concediului postnatal de 42 de zile).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil!!! cam_anca cam_anca buna ziua lucrez in campul muncii din decembrie 2007 momentan sunt angajata in invatamant ca si suplinitor calificat pe perioada determinata in data de 31 ... (vezi toată discuția)
Concediul de maternitate si indemnizatia aferenta concediului crestere copil in cazul cim pe perioada determinata EMANUELLA2606 EMANUELLA2606 Buna ziua, Numele meu este Mihaela Ghiorghiu si am si eu cateva intrebari referitoare la concediul prenatal, concediul crestere copil si indemnizatia ... (vezi toată discuția)
Cresterea copilului catalin818 catalin818 Buna seara!Sunt profesor debutant, absolventa a facultatii in anul 2010.In iulie 2010 am obtinut un post de suplinitor pt anul 2010-2011 de limba romana, in ... (vezi toată discuția)