avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis retinut
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis retinut

buna seara,dupa 9 luni simt ca-mi pierd rabdarea,dosarul meu se afla in cercetare pt neacordare prioritate,desi n-a fost accident f grav sotul victimei a tot cautat sa obtina bani mai multi decat imi pot permite,eu mi-am recunoscut vina,am facut tot ceea ce era legal,chiar nu stiu cat mai astept,circul cu dovada !multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 18:54, 7 Martie 2011
Buna seara !
Din pacate nu aveti ce face ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu vatamare corporala grava din culpa ContSters285153 ContSters285153 verisoara mea a accidentat un pieton care a traversat neregulamentar, la 15 metri de trecerea de pietoni. Pietonul este in stare foarte grava, spitalizat cu ... (vezi toată discuția)
Accident neacordare de prioritate cu victime costy63 costy63 Va rog daca puteti sa_ mi raspundeti la o intrebare. Pe data de 1. 12 2017 am fost implicat intr-un ... (vezi toată discuția)
Buna seara, vă rog frumos să-mi spuneți ce șanse am să câștig ... PROSPERITATE PROSPERITATE Buna seara, vă rog frumos să-mi spuneți ce șanse am să câștig procesul intentat poliției care m-au amendat pentru neacordarea priorității în sensul ... (vezi toată discuția)