avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Data iesirii la pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Data iesirii la pensie

Va rog sa aveti amabilitatea de a ma ajuta in calcularea varstei pentru pensionare limita varsta cu reducerea varstei standard datorata grupei II si data la care poate iesi la pensie, in urmatoarele conditii:

- An nastere: 1954 , apr.24 - BARBAT
- Total vechime pana in momentul actual : 30 ani si 9 luni munca grupa II

Cu multumiri anticipate,
Zaharia C-tin
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 21:14, 7 Martie 2011
Reducerea este de 7 ani din 65.Nu stiu daca incararea este corecta a celor 30 de ani si 9 luni.Grupa a II- a a fost pana la 01/04/2001 cand persoana respectiva avea cel mult 47 de ani.Daca incadrarea este corecta,pensie limita de varsta la 58 de ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a beneficia de pensie anticipata petru56 petru56 Buna ziua. Sunt Petru (barbat) am 55 ani si am 37 ani vechime in campul muncii din care 29 ani si 9 luni si 24 zile incadrat la grupa a doua de munca. Pot ... (vezi toată discuția)
Varsta pensionare vacarunicolaie vacarunicolaie am 54ani 4 luni si vechime 35 ani 4luni dintrecare 18ani 3 luni grupa 1 munca,iar din 1 04 2001 conditii deosebite de munca .la ce varsta ma pot pensiona? (vezi toată discuția)
Cind ies la pensie ? viomitrea viomitrea Buna ziua, Ma numesc Vasilescu Cornel, nascut pe data de 19 iulie 1954. M-am angajat incepind din 1972 , am o vechime in cimpul muncii de 41 de ani din ... (vezi toată discuția)