avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... modificarea conventiei civile
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

modificarea conventiei civile

Buna seara!As avea si eu nevoie de o parere referitor la urmatoarea situatie :sunt jucator de fotbal si am intocmit un ctr de prestari serv(conventie civila) cu un angajator pe o suma de x lei din care nu mi-a platit decat jumatate...trecand aproape un an de cand trebuia sa fiu platit am depus memoriu la frf iar angajatorul a depus ca proba la dosar o hartie care se numeste acord si este incheiat intre jucatorii echipei (24 de jucatori ) si clubul sportiv. Pe prima pagina unde sunt consemnate modificarile(reducerea salariului la jumatate si renuntarea la datoriile pe care clubul le are fata de jucator din vechi) nu exista decat semnatura clubului iar in spatele acestui acrod este un tabel nominal cu fiecare jucator,tabel ce a fost semnat cu ocazia primirii unor carduri.Vi se pare in regula din punct de vedere juridic?O modificare a conventiei civile pe care ei au incheiat-o cu clubul nu se face individual prin act aditional la conventia civila?se poate face colectiv?nu trebuia sa existe o semnatura a jucatorului si pe pagina unde se consemneaza modificarile?ei puteau atasa acel tabel semnat de jucatori cu ocazia primirii cardurilor la orice document ?Sincer mie mi se pare fals in documente !puteau atasa tabelul acela cu semnaturile jucatorilor in nr de 24 la tot felul de documente

Va multumesc anticipat pt raspunsuri!Am mare nevoie de un sfat!

Alte discuții în legătură

Recuperare creante contract ZburleaFlorin ZburleaFlorin Buna ziua!! In urma cu 1 an de zile un bun prieten de-al meu sportiv a semnat un contract individual de munca pe terment de 2 ani cu un club de fotbal mai ... (vezi toată discuția)
Desfiintare societate (club de fotbal) - valabilitate contract gygy83 gygy83 Buna ziua, Sunt jucator la un club de fotbal de drept public cu care am semnat o conventie civila. Ca urmare a unor indicatii la nivel european, ... (vezi toată discuția)
Legitimatie club fotbal tilvarionut tilvarionut Buna ziua! Imi cer scuze daca am postat in sectiunea gresita, insa nu stiu exact unde s-ar incadra mai bine acest subiect. Un jucator de 12 ani este ... (vezi toată discuția)