avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... legalitate munca la domiciliu.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

legalitate munca la domiciliu.

As dori sa stiu daca pot colabora cu firma SC INFOROM GRUP SRL,munca la domiciliu,de ex in domeniul procesarii corespondentei,,confectionari felicitari,siraguri de margele. E posibil sa iau teapa?e ceva de incredere?astept pareri,idei,va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:13, 8 Martie 2011
palarie-intr-un picior ghici ciuperca ce-i ? Cum tzepele sunt la oridinea zilei, orice-i posibil...:yes: Oricum, se poate incerca...:confused:
Da, este atat de greu de ghicit incat doar daca ati da cu banul ati putea sa trageti o concluzie conforma cu providenta...
Ultima modificare: Marți, 8 Martie 2011
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ghicitori... ContSters179589 ContSters179589 Cine nu isi aduce aminte de placerea cu care dezlegam cand eram mici misterele ghicitorilor populare. 1. Are zeci de ace grose Nici nu tese, nici nu ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un avocat bun pentru un proces de paternitate eder eder Este vorba de o persoana in varsta de 36 de ani, de sex femeiesc. Tatal natural este cetatean german, insa a fost recunoscuta de catre un cetatean roman care ... (vezi toată discuția)
Ce șanse am - înșelătorie la cumpărarea unui apartament DSSD DSSD Am cumparat un apartament la etajul 10 dintr-un anunt care scria ca avea 115 mp si ca are caldura in pardoseala su ca acoperișul a fost izolat personal de ... (vezi toată discuția)