avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prelungire contract individual de munca fara avizul ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prelungire contract individual de munca fara avizul ITM

Am fost angajat cu contract de munca vizat de catre ITM pe o perioada determinata de 3 luni. Contractul a fost redactat si semnat in 3 exemplare (unul pt. ITM, unul pt. angajator si unul pt. mine).
La expirarea contractului, mi s-a propus prelungirea acestuia pe perioada nedeterminata printr-un act aditional, in termenii contractului anterior.
Evident ca am acceptat.
Totusi, actul aditional a fost semnat numai de catre mine si angajator, spunandu-mi-se ca nu mai este nevoie de avizul ITM si ca modificarile vor fi operate numai in REVISAL.
Este legal ? Pot sta "linistit" din acest punct de vedere ? Daca nu, ce pot face ?

Multumesc anticipat pentru sfaturi!
Cel mai recent răspuns: 0vidiu83 , utilizator 21:35, 8 Martie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
Dupa 01.01.2011 nu se mai depun spre vizare la ITM acte care isi produc efecte incepand cu aceasta data.
Incheierea a avut loc la sfarsitul lunii ianuarie 2011.
Multumesc pentru clarificari !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza itm pe actele aditionale la contractul individual de munca iozefinap iozefinap Buna ziua , Societatea la care lucrez are aprobare de la ITM pentru efectuarea la sediul angajatorului a operatiunilor de pastrare si completare a carnetelor ... (vezi toată discuția)
Nelamurire cim Rustique Rustique Buna seara. Incepand cu data de 01.04.2013, sunt angajat la firma. Contractul este pe perioada determinata de 6 luni. Am 2 intrebari: 1. Nici unul din ... (vezi toată discuția)
Cim perioada determinata - nedeterminata AthenAzcv AthenAzcv Sunt angajata a unei firme de 6 luni (CIM perioada determinata), si astazi am semnat prelungirea pentru inca 3 luni (dintr-o eroare a celor de la firma, ... (vezi toată discuția)