avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general depunere declaratii fiscale
Discuție deschisă în Contabilitate în general

depunere declaratii fiscale

Va rog sa ma informati ce declaratii fiscale trebuiesc depuse de catre un sindicat si la ce perioada de timp (lunar...anual). Mentionez ca nu exista nicio persoana incadrata pe o anumita functie care sa beneficieze de salariu sau o alta forma de retribuire.

Alte discuții în legătură

Cand ma pot pensiona ? TU TU Sunt nascut in 29 07 1952 ,lucrez din 15 09 1969 , am grupa a II-a 30 ani si 3 luni . Mentionez ca din 17 08 2004 am ideplinit functia de Lider Sindical ... (vezi toată discuția)
Conventii civile pentru persoanele din conducerea sindicatului melinda_orosz melinda_orosz Am o intrebare: la un sindicat nou infiintat avem o presedinte, o vicepresedinte ci probleme orgasnizatorice si o vicepresedinte cu probleme ... (vezi toată discuția)
Luarea in calcul a veniturilor realizate anterior anului 2000 dinii dinii Buna, Persoana juridica la care am lucrat este obligata prin legislatie sa-mi dea o adeverinta / act din care sa reiasa contributia mea catre Casa de Pensii ... (vezi toată discuția)