TU a scris:
Rog sa ma informati urmatoarele aspecte pentru calcularea pensiei : in iulie anul acesta imlinesc 58 ani si am 40 ani vechime in munca din care 30 ani si 3 luni de grupa II a ,deci beneficiez de o reducere de 7 ani din 65 la 58 pot iesi la pensie ,stgiul max fiind de 35 ani ma intereseaza in cazul meu la citi ani se imarte punctajul meu total la 35 ani sau la 28 ani tinind cont de acea reducere de 7 ani si inca ceva venitul meu din 1969 in cartea de munca nu era trecut decit salariu orar in realitate eu lucram in acord global si cistigam de la 840 lei salariu de baza la 2200 lei pe luna ,acesta din urma fiind de fapt brutul pt contributii la buget si asa a fost pina cind s-a trecut la salariul net care a fost trecut in cartea de munca di 01 07 1977 .In aceasta privinta rog sa ma lamuriti , va multumesc mult .
Interventie moderator
Am rugamintea sa nu mai postati alte mesaje pe aceeasi tema, continuati sa puneti intrebari in cadrul acestui topic. Multumesc!
In legatura cu intrebarile dvs.
Stagiul de 35 de ani este stagiul complet de cotizare. Punctajul mediu anual se determina prin
impartirea numarului total de puncte rezultat din insumarea punctajelor anuale
la stagiul complet de cotizare (art. 77, alin. 1 din Legea nr. 19/2000).
Nu este nicio legatura intre stagiul complet de cotizare, care este prevazut de lege, si reducerea varstei standard de pensionare. Cei 7 ani se scad din varsta dvs., asa cum am scris in mesajul anterior, nu din stagiul complet de cotizare.
In privinta veniturilor realizate acord global, pct. VI din anexa OUG nr. 4/2005 aprobata prin Legea nr. 78/2005 prevede ca acestea nu se iau in calcul la stabilirea drepturilor de pensie.
"
Nu sunt luate în calcul la stabilirea punctajului mediu anual, intrucat
nu au facut parte din baza de calcul a pensiilor, conform legislaţiei anterioare datei de 1 aprilie 2001:
- formele de retribuire în acord sau cu bucata, în regie ori dupa timp, pe baza de tarife sau cote procentuale;
- participarea la beneficii a oamenilor muncii din unitatile economice;
- premiile anuale şi premiile acordate în cursul anului pentru realizari deosebite;
- recompensele cu caracter limitat, acordate personalului din unele sectoare de activitate;
- diurnele de deplasare şi de delegare, indemnizatiile de delegare, detasare şi transfer;
- drepturile de autor;
- drepturile platite potrivit dispozitiilor legale, în cazul desfacerii contractului de munca;
- al 13-lea salariu;
- alte sporuri care nu au avut caracter permanent."
Consilier juridic,
Gabriela Pintea