avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... retrocedare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

retrocedare

daca tatal meu nu a facut notificarea pt o casa care ia fost loata abuziv in 1989 si nu a primit niciun fel de despagubire se mai poate face ceva acum
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 10:58, 8 Martie 2011
cam tarziu, dar consultati totusi un avocat specializat pe retrocedari, avand si toate actele proprietatii si de deposedare la dvs.
Ultima modificare: Marți, 8 Martie 2011
Doinita Stingaciu, Avocat
Doar daca dovediti ca dintr-un motiv obiectiv, mai presus de vointa dvs, nu s-a putut depune notificare in termenul prevazut de legea 10/2001, convingand astfel instanta de judecata sa pronunte o hotarare prin care sa fiti repus in termenul de formulare a notificarii...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren buneaelena buneaelena buna ziua.sunt posesorul unei case a carei curte a fost injumatatita(mi s-a luat 10 arii din curte)in mod abuziv de catre primaria pe care s-a construit ... (vezi toată discuția)
Succesibili legea 10/2001 comisuv comisuv Am contestat la Tribunal decizia de respingere a notificarii catre Primaria Pitesti pentru despagubiri pentru un teren intravilan central expropriat si ... (vezi toată discuția)
Termen de asteptare - legea 10/2001 noiklosa noiklosa Buna ziua, In cazul in care Primaria unei localitati raspunde la o petitie, spunand ca nu (mai) are terenuri disponibile pentru retrocedare in echivalent cf ... (vezi toată discuția)