avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperari creante cosmote
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperari creante cosmote

Buna ziua
in 2007 am facut ub abonament la cosmote de 5 euro pt un an.am fost la zi cu plata facturii iar in iulie 2009 mi-a venit o factura de 200 ron pe care nu am platit-o,nu am inchis abonamentul si acum am primit un plic de la o firma de recuperare prin care ma anunta ca am o datorie de 2500 ron.am sunat la nr de telefon ,mi-a raspuns o duduie spunandu-mi ca dosarul nu e pe rol adica nu sunt data in judecata si sa negociem cat si cum pun pe luna in contul lor.Cum sa fac?sa platesc doar acea datorie de 200 ron,sau sa le cer documente prin care sa-mi justifice cum au crescut acele dobanzi la suma de 200 ron?credeti ca au baza legala sa execute silit?pt ca asa imi scriau in acel plic.Multumesc
Cel mai recent răspuns: idile4you , utilizator 20:50, 9 Martie 2011
Ca sa va execute silit trebuie sa va actioneze in judecata si sa obtina o hotarare judecatoreasca. Pana atunci nu se poate declansa procedura de executare silita.
Verificati ce reprezinta suma de 2500 lei, pentru ca, daca nu ati reziliat contractul, este posibil sa mai existe si alte facturi neachitate. Cereti documente cara sa ateste ce reprezinta suma de 2.500 lei.
Atentie!!! Daca contractul este titlu executoriu, posibil sa nu mai fie nevoie de vreo hotarare judecatoreasca. Parlamentul a modificat recent legea prin care executorul se obliga sa ceara dreptul de executare silita in instanta. click aici: www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare datorie abonament telefonie ammazon ammazon Buna ziua Am si eu o mare problema. Mama mea a avut un abonament la [editat]. acest abonament a expirat prin mai 2008. Cu o luna inainte de expirarea perioadei ... (vezi toată discuția)
Recuperatori firme telefonie cezaralexandru cezaralexandru Am avut un abonament in anul 2013 la telekom atunci se numea cosmote si nu am mai putut plati. Suma de plata era de 2500 de lei abonament plus convorbiri cand ... (vezi toată discuția)
De unde stiu cand datoria s-a prescris? maryn1982 maryn1982 am si eu o intrebare am avut un abonament nu mai stiu anul dar cred ca in 2009 2010 la cosmote in care am avut o factura de 420 roni si nu am mai ... (vezi toată discuția)