avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Certificat de Performanta Energetica
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Certificat de Performanta Energetica

Cand credeti ca se va aplica Legea 372/2005 ,pentru tranzactiile imobiliare(vanzari-cumparar,inchirieri)?

Alte discuții în legătură

Imobiliare 2010 - certificatul energetic e obligatoriu? drov drov Dupa cate stiu eu,:( in acest an pentru tranzactii imobiliare este nevoie de aviz energetic.Aparuse legea care impune avizul,dar nu si normele de aplicare,ca ... (vezi toată discuția)
Certificat energetic obligatoriu de la 1.01.2011 ad2010 ad2010 ce stiti despre aplicarea acestei legi?cine plateste acest certificat?vanzatorul?cumparatorul?as dori informatii despre acest subiect. (vezi toată discuția)
Certificat energetic - obligatoriu sau nu prea ? tatutzul tatutzul bun gasit maine demarez procedurile de vanzare a apartamentului meu, si cautand documentatia necesara, am ajuns inevitabil la certificatul energetic ... ... (vezi toată discuția)