avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale INMATRICULARE/AUTORIZARE SRL ILFOV
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

INMATRICULARE/AUTORIZARE SRL ILFOV

Buna ziua,
Am depus dosarul de inmatriculare/autorizare SRL si declaratia model 2. Dosar complet. Registrul comertului Ilfov amana dosarul pe motiv ca declaratia model 2 nu este semnata de asociatul unic/administrator. Mentionez ca am procuara speciala in dosar in care este stipulat clar ca pot semna orice document pentru inmatriculare/autorizare societate. Reg. com. Ilfov imi motiveaza ca reprezentant inseamna asociat/administrator si nu imputernicit cu procura speciala.
credeti ca este corect?
multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: utc , utilizator 16:39, 8 Martie 2011
Aparent au dreptate - declaratia in discutie este data pe proprie raspundere de catre administrator/asociat unic. In principiu dvs sunteti imputernicit in procura pt "orice demersuri necesare" nu prea puteti sa va asumati si aceste declaratii pe proprie raspundere. Completati dosarul cu cerintele lor, nu va certati ca nu prea rezolvati nimic.
O zi buna :)
Declaratia model 2 trebuie semnata numai de asociat sau de administratorul firmei.
Ce taxe platesc pentru preschimbare termen? Un model de cerere, va rog!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutare de sediu sadaka sadaka X-( va rog sa-mi spuneti si mie in ce consta o mutare de sediu , ce acte necesita si unde anume se merge , firma se afla in ILFOV , mutarea se face in sect 2 ... (vezi toată discuția)
Imputernicire DAIANA_ DAIANA_ Pentru a inregistra la Registrul comertului mentiuni privind modificarile stipulate in decizia asociatului unic care nu este si administrator se poate ca ... (vezi toată discuția)
Acte consituire societate comerciale - semnate de administrator? Iulia Malis Popa Iulia Malis Popa Buna dimineata! Am si eu o intrebare fulger...la constituirea unei societati comerciale, unicul asociat fiind cetatean strain si plecat din tara, exista ... (vezi toată discuția)