avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Imputernicire
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Imputernicire

Pentru a inregistra la Registrul comertului mentiuni privind modificarile stipulate in decizia asociatului unic care nu este si administrator se poate ca cealalta persoana care este administrator sa dea imputernicire celui care merge sa depuna dosarul la Reg Com? Find administrator poate imputernici o terta persoana sa depuna la registru dosarul cu actul constitutiv actualizat, decizia asociatului unic, anexa, etc? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: DAIANA_ , utilizator 22:20, 14 Septembrie 2008
Imi cer scuze pentru acel "find"....cred ca s-a inteles ca am tastat prea slab pe "i" :).
Printr-o procura data in fata notarului poate fi mandatata o terta pers pt a efectua anumite acte juridice. Acela care a "dat" procura isi asuma, practic, raspunderea pt eventuale prejudicii aduse S.C., altfel, nu cred ca sunt probleme. Administartorul isi exercita atributiile cum crede ca e mai bine...
DAIANA_ a scris:

Pentru a inregistra la Registrul comertului mentiuni privind modificarile stipulate in decizia asociatului unic care nu este si administrator se poate ca cealalta persoana care este administrator sa dea imputernicire celui care merge sa depuna dosarul la Reg Com? Find administrator poate imputernici o terta persoana sa depuna la registru dosarul cu actul constitutiv actualizat, decizia asociatului unic, anexa, etc? Va multumesc!

Printr-o imputernicire data de societate si semnata de Administrator poate oricine sa depuna dosarul.
Multumesc d.lui Turlet.....raspunsul cu procura.....am mai fost si niciodata nu mi s-a cerut procura intcmita la notar :). Multumesc amandurora pentru raspuns! Sa aveti o saptamana usoara!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesirea asociatului unic din societate DAIANA_ DAIANA_ Buna ziua. Intrebarea mea poate parea chiar prea simpla, insa stiu ca pentru ce se tot intampla la registru....referentul te poate intoarce imediat cu dosarul, ... (vezi toată discuția)
Tert imputernicit de administrator firma gabitadia gabitadia Buna ziua, Doresc sa cumpar un ap prin progr \"prima casa\", ctr a fost preapr, am semnat un precontract cu un srl care are un ansambl rezid.. Probl ar fi ... (vezi toată discuția)
Imputernicire pt a reprezenta sc mihamagda mihamagda Buna ziua , Am o societate in care sunt asociata 50% . Amandoi administratori . Pot imputernici o terta persoana pentru a reprezenta soc in locul meu in ... (vezi toată discuția)